Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye'ye: İyi ki benim hanım ağamsın

Geçtiğimiz aylarda başka bir kadınla el ele görüntülenen Ali Küçükbalçık, 61 yaşındaki şarkıcı eşi Kibariye’nin doğum gününü sosyal medya hesabında duygusal bir notla kutladı.

Ali Küçükbalçık ile 22 yıllık eşi Kibariye, şimdiye kadar birçok kez aldatma ve affetme iddialarıyla gündeme gelmişti. Son olarak Geçtiğimiz aylarda başka bir kadınla el ele görüntülenen Küçükbalçık, eşi Kibariye’nin doğum gününü duygusal bir notla kutladı.

 

Birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşan Küçükbalçık kendisinden 19 yaş büyük olan eşine şöyle seslendi: “Aşkların en güzeli, bugün doğmuş. İyi ki varsın, iyi ki benim hanım ağamsın.”

 Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye'ye: İyi ki benim hanım ağamsın

"KISKANANLAR ÇATLASIN"


Söz konusu görüntüler hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Kibariye, "Bu bizim sorunumuz, evimizde hallediyoruz. Ben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Birbirimizle çok güzel zaman geçiriyoruz. Kıskananlar çatlasın" açıklamasında bulunmuştu.

 

Daha öncesinde ise Kibariye; iddialarla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum... Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın; bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Tabii ki bu görüntüleri Ali’ye soracağım. Ali, evine çok bağlıdır. Ama bunu gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam."

Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye'ye: İyi ki benim hanım ağamsın ile ilgili etiketler Kibariye ali küçükbalçık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.