Ali Koç'un gönlündeki hoca ortaya çıktı!

Sarı-lacivertli taraftarlar "Ersun Yanal" dese de Ali Koç başkanlığındaki yönetimin yabancı bir isimden yana olduğu belirtiliyor. Bu isimlerden biri, sezon öncesi yaz aylarında da gündeme gelen Leonardo Jardim.

Portekizli hoca Leonardo Jardim, Ekim 2018'de Monaco ile yollarını ayırdıktan sonra takım çalıştırmadı. 44 yaşındaki Jardim'in Fenerbahçe'nin maç görüntülerini izlediği ve sarı-lacivertli yönetime takımdaki eksikler hakkında rapor verdiği ileri sürüldü.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan, Phillip Cocu'nun ardından Erwin Koeman'la da istikrarsız sonuçlar alan Fenerbahçe'de devre arasında takımın yeni bir teknik direktöre emanet edilmesi gündemde.

Sarı-lacivertli taraftarlar 'Ersun Yanal' dese de Ali Koç başkanliğındaki yönetimin yabancı bir isimden yana olduğu belirtiliyor. Bu isimlerden biri, sezon öncesi yaz aylarında da gündeme gelen Leonardo Jardim.

Ali Koç'un gönlündeki hoca ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe leonardo jardim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.