Ali Koç'tan Ali Palabıyık açıklaması! "Kadıköy'e gelemez..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçında yaşananlar için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Ali Koç, yabancı hakem çağrısında bulunurken, kararları tartışılan hakem Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe'nin Stadyumu'na giremeyeceğini söyledi, "Eski MHK giderayak bir bombayı bırakmıştır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 22. haftasında damga vuran Adana Demirspor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yaptı. Başkan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"O ARKADAŞ BİZİM STADYUMUMUZA GİREMEZ!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF toplantısının ardından Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık hakkında sert açıklamalarda bulundu.

"Yabancı hakem denememiz lazım. Ali Palabıyık bir daha maç alır, almaz... Onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki; o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez."

Ali Koç'tan Ali Palabıyık açıklaması! "Kadıköy'e gelemez..." ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Palabıyık TFF Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.