Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme!

Bu yıl 45'incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Yarışma kategorisinde ödül alan Ali İhsan Varol, konuşması sırasında yaptığı göndermeyle olay yarattı.

Bu yıl 45'incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Renkli anların yaşandığı ödül törenine sahnede yapılan açıklamalar ve göndermeler damga vurdu. En İyi Yarışma kategorisinde ödülün sahibi Teve2'de yayımlanan Kelime Oyunu programının oldu. Programın sunucusu Ali İhsan Varol, ödülü Güneri Civaoğlu'nun elinden aldı.

"BİZİ DİREKT KOVDULAR"

Varol, aynı sahnede kendisinden önce konuşma yapan Acun Ilıcalı'ya gönderme yaparak, "Anlatabilecek çok şeyim yok. Yöneticilerimizin makam odalarında uyuyakalmadık. Kovulmak üzereyken elektrikler de sönmedi. Direkt kovdular. İlginç şeyler yaşadık. Ve neticesinde buradayız, hepinize çok teşekkürler" dedi.

 ACUN ILICALI'YA GÖNDERME YAPTI

En İyi Erkek Sunucu ödülünü alan Acun Ilıcalı ise ödülünü eski haber müdürü İlker Yasin'den aldı ve Yasin'le yaşadığı anıları anlattı. İlker Yasin'in kendisini kovmak üzereyken elektriklerin kesilmesi sonrasında kovulmaktan son anda kurtulduğunu söyledi. 

Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Altın Kelebek
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.