Ali Eyüboğlu şantaj iddialarına cevap verdi!

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, hakkında yapılan, 'Ayşe Hatun Önal'a şantaj yaptı' haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı.

Ünlü köşe yazarı Ali Eyüboğlu'nun Ayşe Hatun Önal'ın 'Selam Dengesiz' isimli albümünü çıkarttıktan kısa bir süre sonra Önal'la görüşmek istediği ve sanatçıya ulaşmak için iletişim danışmanına tehditler savurduğu iddia edilmişti.

Yine iddiaya göre Eyüboğlu, Ayşe Hatun Önal'a ulaşamayınca "Ayşe telefonlarımı açmazsa onun kriminal dosyalarını ortaya çıkartırım" gibi sözler sarf ettiği ve "Ayşe kokain partilerine gidiyor" gibi hakaret dolu sözler söylediği bir gazeteci tarafından ortaya atılmıştı.

ALİ EYÜBOĞLU İDDİALARA CEVAP VERDİ

Sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklamada bulunan Ali Eyüboğlu 'Allah'a şükür pırıl pırıl bir sicilim var' diyerek tüm bu haberlerin yalan ve iftira olduğunu belirtti.

Eyüboğlunun Twitter'dan yaptığı açıklama:

İnsanların onuru, şerefiyle oynamak bu kadar kolay mı?
1. Söyleşi yapmıyorum
2. Böyle bir talebi olmadı.
3. Şantaj, tehdit yok. Hepsi yalan, iftira.

Allaha şükür pırıl pırıl bir sicilim var. Alnım açık. Bugüne kadar hiçbir suçtan aranmadım, gözaltına alınmadım. Herkes kendine baksın.

Ekran_Resmi_2017-12-13_15.34.14

Ali Eyüboğlu şantaj iddialarına cevap verdi! ile ilgili etiketler Ali Eyüboğlu Ayşe Hatun Önal
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.