Ali Erbaş cuma namazı konusunda tekrar uyardı: Evlerimizde kılalım...

Bugün, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu halde namaz kılmanın yasaklanmasının ardından ilk cuma günü. Cuma namazıyla ilgili tekrar bir uyarıda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Ezan okunduktan sonra evlerimizde öğle namazını kılalım." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cuma namazıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Erbaş yaptığı açıklamada "Aziz kardeşlerim! Bugün CUMA vaktinde ezan okunduktan sonra evlerimizde öğle namazını kılalım. Bizleri her türlü belâ, musibet ve tedavisi olmayan hastalıklardan koruması için Rabbimize DUA ve niyaz edelim. CUMANIZ mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

 Ali Erbaş cuma namazı konusunda tekrar uyardı: Evlerimizde kılalım...

VİDEOLU UYARI DA YAPTI

Bu durumun toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Erbaş, cuma namazına az bir zaman kala bir de videolu uyarıda bulundu.

 

Ali Erbaş cuma namazı konusunda tekrar uyardı: Evlerimizde kılalım... ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı Ali Erbaş Diyanet cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.