Ali Ece: Ersin Destanoğlu geçen sezona göre kendisini geliştirdi

Ali Ece: "Welinton bir kez daha çok sağlam bir performans sergiledi. N’Koudou en kritik anda penaltıyı gole çevirmekle kalmadı, penaltı öncesi N’Sakala’ya çıkardığı top gibi birkaç pozisyonda dar alan becerilerinin zaman zaman ne kadar değerli katkı sunabileceğini gösterdi."

Fanatik yazarı Ali Ece, Kayserispor-Beşiktaş maç kritiğinde Welinton'u maçın adamı seçerken Kevin N'Koudou ve Ersin Destanoğlu'na ayrı parantez açtı. 

"Welinton bir kez daha çok sağlam bir performans sergiledi. N’Koudou en kritik anda penaltıyı gole çevirmekle kalmadı, penaltı öncesi N’Sakala’ya çıkardığı top gibi birkaç pozisyonda dar alan becerilerinin zaman zaman ne kadar değerli katkı sunabileceğini gösterdi.

Kaleci Ersin’in 90+6’da Alibec’in harika şutunda yaptığı kritik kurtarış. Bu tip zorlu pozisyonlarda Ersin geçen sezona göre kendisini geliştirdi. Maçın kırılma anına imza attı.

Beşiktaş’ın en çok gol atan oyuncusu Aboubakar ve en çok asist yapan oyuncusu Ghezzal istatistiklerin ötesinde takıma ofansif açıdan çok büyük değer katan oyuncu profilleri. Onların yokluğunda Beşiktaş’ın zorlanması doğal, altın ikili yokken alınan 3 puan ise altından bile değerli."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Ali Ece: Ersin Destanoğlu geçen sezona göre kendisini geliştirdi ile ilgili etiketler Ali Ece Beşiktaş Ersin Destanoğlu.
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.