Ali Bayramoğlu sandık başında yaşananları kendi açısından anlattı

Yeni Şafak gazetesi eski yazarı Ali Bayramoğlu, oy kullandığı okulda bazı vatandaşlar ve sandık görevlileri ile tartışmış, çıkan olaylar nedeniyle polis nezaretinden olay yerinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bayramoğlu'nun eşinin yanlışlıkla "Evet" oyu kullandığı ve bu nedenle yeni bir pusula istedi iddia edilmişti.

Sandık görevlisinin ise bu talebi karşılamayınca Bayramoğlu tarafından darp edildiği iddia edilmişti.

Ali Bayramoğlu ise sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak kendi açısından yaşanan saldırıyı anlattı.

Bayramoğlu, “Eşimin oy kullanırken yaptığı bir hataya AKP gözlemcilerinin müdahaleleri kısa sürede, koridorda 8-10 kişinin tekme, tokat ve yumruklu bir saldırısına dönüştü. Eşimle birlikte etraftaki insanların yardımıyla bir odaya kapanarak kurtulduk. Yarım saat sonra eve gitmek üzere dışarı çıkmam üzerine aynı AK Partili grup tarafından pek çok darbe aldığım yeni bir saldırıya uğradım” açıklamasında bulundu.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada olay hakkında gerçek olmayan bir kampanya yürütüldüğünü belirten Bayramoğlu, şunları kaydetti:

“Yaşadığım şudur: Eşimin oy kullanırken yaptığı bir hataya AKP gözlemcilerinin müdahaleleri kısa sürede, koridorda 8-10 kişinin tekme, tokat ve yumruklu bir saldırısına dönüştü. Eşimle birlikte etraftaki insanların yardımıyla bir odaya kapanarak kurtulduk. Yarım saat sonra eve gitmek üzere dışarı çıkmam üzerine aynı AK Partili grup tarafından pek çok darbe aldığım yeni bir saldırıya uğradım. Saldırıdan kaçarak girdiğim odayı, polislerin kilitlemesi sayesinde çok daha ciddi olabilecek sonuçlardan kurtuldum. Bunun dışında kimi gazete ve sitelerde çıkan haberler, açıklamalar külliyen yalan ve ahlaksızcadır ve beni yeniden hedef göstermek amaçlıdır.”

Ali Bayramoğlu sandık başında yaşananları kendi açısından anlattı ile ilgili etiketler ali bayramoğlu olaylar gerilim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.