Ali Babacan'ın '6 sıfır' yalanını Mustafa Varank ortaya çıkardı! Gerçek bambaşkaymış...

Ali Babacan'ın "Paradan 6 sıfır atıldığını Erdoğan benden duydu" yalanını Bakan Varank ortaya çıkardı. O dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel kalemi ve yanındaki en yakın isim olan Varank, "Başbakan, Babacan’ı arayıp ‘yılbaşı gecesi ATM’den YTL çekeceğim’ dediğinde, sadece şaşırıp, tıpış tıpış gelip fotoğraf karesine girebilmişti.." dedi.

FOX TV'ye çıkan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paradan 6 sıfır atılacağını kendisinden öğrendiği iddiası palavra çıktı. 

BAKAN VARANK GERÇEĞİ AÇIKLADI

Babacan'ın "Paradan 6 sıfırı biz attık diyor. Paradan 6 sıfır atılacağını gazetelerden öğrendi. Bana sordu ertesi gün, 'Ya bu ne' dedi, 'Paradan 6 sıfır mı atıyorsunuz?' dedi. Ben de 'evet' dedim. 'Keşke söyleseydin de ben açıklasaydım niye sen açıkladın' dedi." sözlerini eleştiren Mustafa Varank gerçeği ortaya çıkardı.

 O yıllarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel kalemi ve yanındaki en yakın isim olan Varank, Twitter hesabından fotoğraf paylaşarak iddiaların yalan olduğunu belirtti. 

"6 SIFIR ATILMASININ TÜM SİYASİ MÜCADELESİNİ ERDOĞAN VERDİ"

"Paradan 6 sıfır atılmasının tüm siyasi mücadelesini Recep Tayyip Erdoğan verdi." diyen Bakan Varank, "Başbakan, Babacan’ı arayıp ‘yılbaşı gecesi ATM’den YTL çekeceğim’ dediğinde, sadece şaşırıp, tıpış tıpış gelip fotoğraf karesine girebilmişti." ifadelerini kullandı. 

İşte Bakan Varank'ın o paylaşımı:

 

Ali Babacan'ın '6 sıfır' yalanını Mustafa Varank ortaya çıkardı! Gerçek bambaşkaymış... ile ilgili etiketler Mustafa Varank Erdoğan Para Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ali babacak 6 sıfır ytl
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.