Ali Babacan’dan HDP yanıtı: Diyaloğumuz var ama şu an işbirliği yok

Bolu'ya giden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir vatandaşın, “6’lı masada HDP’nin olup olmadığını merak ediyorum” sorusuna, “HDP ile bizim diyaloğumuz var ama şuanda işbirliği yok” yanıtını verdi. Babacan ayrıca 6 muhalefet partisi adayda uzlaşma sağlamazsa Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve il binası açılışını yapmak üzere Bolu’ya geldi. İlk ziyaretini merhum hayırsever İzzet Baysal’ın anıt mezarına yapan Babacan, yürüyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

VATANDAŞLARDAN BABACAN’A HDP SORUSU

Bir vatandaşın “6’lı masada HDP’nin olup olmadığını merak ediyorum” şeklindeki sorusuna Babacan, “O masada HDP’yi görüyor musunuz?” şeklinde cevap verdi. Vatandaşın, “Altta var, üstte var diyorlar” demesine ise, Babacan, “Yalan söylüyorlar” dedi. Babacan, “HDP ile bizim diyaloğumuz var ama şuanda işbirliği yok” ifadelerini kullandı.

“6’LI MASADA UZLAŞMA OLMAZSA ADAYIM”

Ali Babacan, 6’lı masada cumhurbaşkanı adayı olarak bir ismin konuşulmadığını ifade ederek, “Her parti kendi içinde değerlendirmelerini yapıyor. Ama çok açık bir konu var. 6’lı masada ortak cumhurbaşkanı adayıyla ilgili uzlaşma olmazsa DEVA Partisi’nin adayı Ali Babacan’dır” diye konuştu.

Ali Babacan’dan HDP yanıtı: Diyaloğumuz var ama şu an işbirliği yok ile ilgili etiketler Ali Babacan Deva Partisi HDP 6lı masa 6 muhalefet partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.