Ali Babacan, FETÖ diliyle konuştu

Ergenekon ve Balyoz kumpasları hakkında skandal ifadeler kullanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "FETÖ'cüler uğraştığına göre bunlar suçsuz insanlardır denmesine karşıyız." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ergenekon ve Balyoz davaları konusunda skandal açıklamalarda bulundu.

Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla ilgili beraatlerden rahatsız olduğu dikkat çeken Ali Babacan konuşmasında, "FETÖ'cüler uğraştığına göre bunlar suçsuz insanlardır denmesine karşıyız." dedi.

Babacan'ın FETÖ diliyle konuştuğu açıklamanın tamamı şöyle:

"Adına Ergenekon diyelim, Balyoz diyelim; adı ne olursa olsun bunların bağımsız ve tarafsız yargı süreçlerinden geçtikten sonra ancak biz şöyledir ya da böyledir diyebiliriz. Böyle silmece, bunların yani o FETÖ etkisi altındaki yargının uğraştığı bir Ergenekon ve Balyoz sürecine de biz karşıyız. Ama sırf FETÖ'cüler uğraştığına göre bunların hepsi ak pak suçsuz insanlardır da demeye de karşıyız. İkisinin de yanlış olduğunu düşünüyoruz. Bağımsız ve tarafsız yargı eliyle incelenmedikçe bu süreçlerin hiçbirine doğru ya da yanlış demenin doğru olmadığını düşünüyoruz."

Ali Babacan, FETÖ diliyle konuştu ile ilgili etiketler Ali Babacan Ergenekon FETÖ balyoz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.