Ali Babacan: DEVA Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla girecek!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, önümüzdeki seçimlere kendi adları ve logolarıyla girme kararı aldıklarını açıkladı. Parti sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin de DEVA Partisi'nin seçim kararına ilişkin açıklama yaptı. Şahin, "Altılı masa sinerjisi dışında bir hareket asla değildir. Altılı masada verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. " dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi'nin 2023 yılı haziranında yapılması planlanan seçimlere kendi adı ve kendi logosuyla katılacağını açıkladı.

 "SEÇİMLERE KENDİ ADIMIZLA KATILACAĞIZ"

Babacan açıklamasında "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun." dedi.

 

"ALTILI MASADA VERDİĞİMİZ BÜTÜN SÖZLERİN ARKASINDAYIZ"

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, kararla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Altılı masa sinerjisi dışında bir hareket asla değildir. Altılı masada verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Seçim bölgelerinin tamamında kendi ismimizle seçime gireceğiz. Bu kararın ortak adaya destekle alakası yok, farklı anlam çıkartılmasın."

"ALTILI MASADAKİ MUTABAKATIMIZA BAĞLIYIZ"

Partinin genel başkan yardımcılarından Mehmet Emin Ekmen de kararı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlerle değerlendirdi:

"Logomuzun pusulada yer alması esastır. İttifak veya işbirliği alternatiflerine açığız. 6’lı masadaki mutabakatımıza bağlıyız."

Ali Babacan: DEVA Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla girecek! ile ilgili etiketler Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.