Ali Atay yeniden baba oluyor! Hazal Kaya'nın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

Hazal Kaya ile Ali Atay çiftinden güzel haber geldi. 7 Şubat 2019'da hayatını birleştiren ve aynı yıl oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan çift, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. FOX TV'nin Misafir dizisiyle ekranda olan 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya 3 aylık hamile.

45 yaşındaki oyuncu, müzisyen ve film yönetmeni Ali Atay ile 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya cephesinden müjdeli haber geldi. Evlendikleri yıl ilk çocukları Fikret Ali'yi kucaklarına alan ünlü ikili ikinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.


HAZAL KAYA 3 AYLIK HAMİLE

Hazal Kaya'nın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ şu ifadelere yer verdi: 

''Fikret Ali abi oluyor... Hazal Kaya, aldığım duyumlara göre ikinci bebeğine 3 aylık hamile. 2019’un başında, 6 yıllık beraberliğin ardından meslektaşı Ali Atay’la nikâh masasına oturan güzel oyuncu, aynı yıl bebeğini kucağına almıştı. Geçtiğimiz aralık ayında da Kaya’nın bebek beklediği yönünde iddialar ortaya atılmış, ancak yalanlanmıştı. Bu kez haberin doğru olduğunu öğrendim. Yaz aylarını arkadaşları Tanem Sivar-Edhem Dirvana ile beraber Bozburun’da geçiren çift, mutlu haberin tadını Fikret Ali ve sevdikleriyle çıkarıyor. Bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları dileğiyle...''

Ali Atay yeniden baba oluyor! Hazal Kaya'nın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

 

 

Ali Atay yeniden baba oluyor! Hazal Kaya'nın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler Ali Atay Hazal Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.