Ali Akman transferinde mutlu son! Galatasaray anlaşmaya vardı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir isimde daha mutlu sona ulaştı. Son dakika bilgisine göre Galatasaray, Alman ekibi Eintracht Frankfurt'ta forma giyen genç golcü Ali Akman'ı kiralamak için oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray, santrafora bir takviye daha yapıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Ali Akman'ı 1 yıllığına kiralama konusunda Eintracht Frankfurt ile anlaşmaya vardı. 

Geçen sezonu Nijmegen'de kiralık geçiren genç oyuncu, kuzenleri Hamza Yiğit ve Efe ile beraber sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Ali Akman transferinde mutlu son! Galatasaray anlaşmaya vardı

OKAN BURUK GENÇ OYUNCU İÇİN NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçı sonrası, Ali Akman için teklif yaptıklarını açıklamıştı.

Okan Buruk, "Ön tarafa yönlü oyuncular bakıyoruz. Hem santrfor oynayacak, ikinci forvet, kenarda oynayabilecek oyuncular bakıyoruz. Kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Önde de ihtiyacımız var. Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu. Ancak, şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir." ifadelerini kullanmıştı.

Ali Akman transferinde mutlu son! Galatasaray anlaşmaya vardı ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Ali Akman Eintracht Frankfurt
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.