Ali Akman'ı Eintracht Frankfurt kaptı

Bursaspor altyapısından yetişen ve TFF 1. Lig'deki performansıyla transferin gözde ismi haline gelen Ali Akman'ı Almanlar kaptı... Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, 18 yaşındaki forvetle 4.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Bursaspor'un 18 yaşındaki golcüsü Ali Akman'ı Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt kaptı. Alman kulübü, genç yıldızla 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Bu sezon TFF 1. Lig'de çıktığı 18 maçta 10 gol atan ve transferin gözdesi haline gelen Ali Akman için Bursaspor'a bonservis bedeli ödenmedi. Eintracht Frankfurt Sportif Direktörü Fredi Bobic, “Ali Akman ile Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birini kazanmayı başardık. Önümüzdeki birkaç yıl içinde  geliştirmek istediğimiz bir oyuncu. Ona, ihtiyacı olan desteği ve zamanı vereceğiz. Birçok takımın kadrosuna katmak istediği genç bir yeteneği transfer etmekten dolayı çok mutluyuz" dedi.

SEZONU BURSA'DA TAMAMLAYACAK

Ali Akman, Eintracht Frankfurt’a transfer olduktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Sosyal medya hesaplarından Almanca ve İngilizce dillerinde yorumda bulunan genç futbolcu,  “Güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Yakında Eintracht Frankfurt ailesinin bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Sezonun Bursaspor'da tamamlayacak olan Ali Akman, 2021 yılının Temmuz ayında Alman ekibinin formasını giyecek.

Ali Akman'ı Eintracht Frankfurt kaptı

Ali Akman'ı Eintracht Frankfurt kaptı ile ilgili etiketler Bursaspor Bundesliga Ali Akman Eintracht Frankfurt
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.