Mustafa Er: Ali Akman sözleşmesini uzatıp Bursa'da kalmalı

Bursaspor'un 18 yaşındaki yıldız adayı Ali Akman'ın geleceği merak konusu... Galatasaray'ın yakın markajı altındaki golcü hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktörü Mustafa Er, "Ali’nin mukavelesini uzatıp, burada kalması gerektiğini düşünüyorum çünkü gelişmeye devam ediyor" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, takımın genç golcüsü Ali Akman hakkında açıklamalarda bulundu. Er, “Ali Akman hakkında başkanımız ve yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları yapıyor. Ali’nin mukavelesini uzatıp, burada kalması gerektiğini düşünüyorum çünkü o da gelişmeye devam ediyor. Ali daha 18 yaşında, çok yeni. Oyun bilgisi artıyor ve pozisyonlarda ne yapacağına süreç ilerledikçe çok daha iyi karar veriyor.

Ali Akman, Burak Kapacak ve İsmail Çokçalış’ın Bursaspor’da büyük başarılar elde edeceklerini düşünüyorum. Bu süreç onlar için hem çok güzel, hem de çok sıkıntılı bir süreç. Bu süreçte mental olarak sağlıklı kalmak çok önemli ve kulüp olarak bu mental desteği oyuncularımıza veriyoruz” ifadelerini kullandı.

8 lig maçın 7 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki golcünün ismi Galatasaray ve Bayern Münih'le anılıyordu. Bursaspor altyapısından yetişen genç yeteneğin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

TFF 1’inci Lig’in 9. haftasında Ankaraspor’a konuk olan Bursaspor, öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. 

Mustafa Er: Ali Akman sözleşmesini uzatıp Bursa'da kalmalı ile ilgili etiketler Bursaspor TFF 1. Lig mustafa er Ali Akman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.