Ali Akman'a Galatasaray kancası

TFF 1. Lig'de 8 maçta 7 gol atan Bursaspor'un 18 yaşındaki santrforu Ali Akman, Galatasaray yolunda... Sarı-Kırmızılılar, Bayern Münih'in de takip ettiği yıldız adayı için amcası Ayhan Akman'ı devreye soktu. Transferin sezon sonunda bedelsiz bitirilmesi hedefleniyor.

Bursaspor'un 18 yaşındaki gol makinesi Ali Akman, daha şimdiden Avrupa kulüplerini peşine taktı. TFF 1. Lig'de 8 maçta 7 gol atan genç santrfor, Galatasaray'ın da transfer listesine girdi. Bursa kaynaklı haberlere göre, Alman devi Bayern Münih genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Amcası Ayhan Akman gibi İnegölspor altyapısında futbola başlayan Ali, 13 yaşında Bursaspor altyapısına katılmıştı. Alt yaş milli takımlarında forma giyen ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de oyuncu havuzuna dahil ettiği Ali Akman'ın Galatasaray'a yakın olduğu iddia edildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in Ali Akman'ı transfer etmek için eski yardımcısı ve öğrencisi Ayhan Akman'ı devreye soktuğu iddia ediliyor. Bursaspor'la sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Ali Akman'ın devre arasında Galatasaray'la masaya oturması ve oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katması bekleniyor.

Ali Akman'a Galatasaray kancası

Ali Akman'a Galatasaray kancası ile ilgili etiketler Bursaspor Galatasaray Ali Akman ayhan akman
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.