Adi Hütter: “Bursaspor'un Ali Akman'ı kadro dışı bırakması utanç verici"

Eintracht Frankfurt’a "etik dışı transfer" olduğu gerekçisiyle Bursaspor’da kadro dışı bırakılan Ali Akman için Alman ekibin teknik direktörü Adi Hütter’den yorum geldi. Hütter, “Bursaspor'un Ali'yi kadro dışı bırakması utanç verici. Ali’nin önümüzdeki yaz mümkün olan en hızlı şekilde takıma alışacağını düşünüyorum” dedi. Öte yandan, Yeşil-Beyazlılar'da 11 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Bursaspor'un 18'lik golcüsü Ali Akman'ın Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’a izma atmasının yankıları sürüyor. Altyapısından yetiştiği Yeşil-Beyazlı kulüple sözleşmesi sezon sonu bitecek olan milli futbolcu, yeni sözleşmeye yanaşmamıştı. Geleceği merak edilen genç yıldız, Eintracht Frankfurt'a transfer olunca Bursaspor yönetiminin tepkisi gecikmemişti.

Takımın en golcü ismi olan Ali Akman'ın bu transferini etik dışı bulan Bursaspor Kulübü, genç ismi kadro dışı bırakma kararı almıştı. Kulübe para kazandırmadan giden futbolcunun 6 ay daha Yeşil-Beyazlı formayla top oynaması bekleniyordu.

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter konuyla ilgili yorumda bulundu. Fussball News'e konuşan Avusturyalı çalıştırıcı, “Bursaspor'un Ali'yi kadro dışı bırakması utanç verici. Öte yandan onun önümüzdeki yaz mümkün olan en hızlı şekilde takıma alışacağını düşünüyorum. Yine de zamana ihtiyacı olduğunu unutmamak lazım. Şu an takımında oynamasına izin verilmemesi bana göre bir utanç. Ali'nin Bundesliga'da başarı olacağını düşünmeseydik onu transfer etmezdik. Böylesine genç oyuncular için potansiyel çok önemlidir. Ayrıca bu sezonki istatistiklerinin de iyi olduğunu görüyoruz" dedi.

TAKIMI KORONAVİRÜS VURDU

TFF 1. Lig'in 20. haftasında pazartesi günü lider Giresunspor'a konuk olacak Bursaspor'da koronavirüs krizi yaşanıyor. Maçtan iki önce yapılan rutin COVİD-19 PCR testleri sonucu 8'i futbolcu, 1 teknik heyetten, 2 de A Takım çalışanı olmak üzere 11 kişide koronavirüse rastlandı.

Adi Hütter: “Bursaspor'un Ali Akman'ı kadro dışı bırakması utanç verici" ile ilgili etiketler Bursaspor Ali Akman Eintracht Frankfurt
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.