Ali Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na kızı Sena Ağaoğlu kına gecesi öncesi Uludağ'da sürpriz doğum günü düzenledi. 63 Yaşına giren Ağaoğlu, kutlama nedeniyle gözyaşlarını tutamadı.

Geçtiğimiz aylarda Çırağan Sarayı’nda yapılan düğün töreniyle dünya evine giren Ağaoğlu Yönetim Şirketler Grubu Yönetim Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi iş adamı Koray Kırcal’ın Uludağ'daki kına gecesi sürpriz partiye ev sahipliği yaptı.

Ali Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı

Ağaoğlu My Mount Otelde 2 bine yakın akrabası için ikinci düğün organizasyonu gerçekleştiren Ali Ağaoğlu’na kayak pistinde bir sürprz vardı.

Ali Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

Kayak ve snowboard öğretmenleri tarafından meşaleli ve pankartlı görsel bir şölen düzenlendi.

Renkli görüntülere sahne olan şovun sonunda konuşan Ağaoğlu, “Benim için çok farklı oldu. Çok sevdiğim kayak hocaları gerçekten sürpriz yapmışlar, çok teşekkür ederim. Dağın asıl emekçileri onlar. Bu ikinci düğünü tamamen Ağaoğlu akrabaları ile birlikte yapacağız. Asıl düğünü 24 Aralık’ta yapmıştık. Maalesef mekandan dolayı hiçbir akrabamı çağıramamıştım. Şimdi ise onlarla 2 gün 2 gece ikinci düğünü yapacağız. Damadım Koray müebbete mahkum oldu. Çift dikiş nikah yapmış olduk. Daha da kurtuluş yok demektir” dedi.

Ali Ağaoğlu,daha sonra kına gecesinin düzenleneceği salonda kendisi için hazırlanan pastayı kesti.

Ali Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı - Resim : 3

Hazırlanan videoda annesinin kendisi için söyledikleri cümleler ünlü işadamını duygulandırdı.Kaç yaşına girdiniz sorusuna 22 diye cevap veren Ağaoğlu, "Sevildiğimi biliyordum. Ama bu duygu daha farklı bir şey. Babamı kaybettim. Annem benim tek varlığım" derken tekrar gözyaşlarına hakim olamadı.

Ali Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı - Resim : 4

Daha sonra Ali Ağaoğlu ilerleyen saatlerde akrabalarıyla beraber horon tepti.

Ağaoğlu daha sonra horon ekibiyle birlikte horon tepti.

Ali Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler Ali Ağaoğlu gözyaşı doğum günü kına
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.