Aleyna'dan 'uzak dur' demişti! Survivor Yunus Emre'nin eşinden sert tepki! O yazıyı kaldırdı!

Survivor All Star'da Yunus Emre'nin, takım arkadaşı Aleyna ile samimi görüntüler vermesi çok konuşulmuştu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, eşini canlı yayında "Aleyna'dan uzak dur" diyerek uyarmıştı. Yunus Emre'nin son hareketinden sonra Beria Özden son hareketi sonrası tepkisini sosyal medyada gösterdi!

Survivor yarışmacısı Yunus Emre'nin Aleyna Kalaycıoğlu ile olan yakın ilişkisi gündemde yer etmeye devam ediyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, canlı yayında yaşanan bu durumdan rahatsız olduğunu açıklamış ve kocasına canlı yayın sırasında "Aleyna'dan uzak dur" demişti.

ACI HABERİ EŞİNDEN ÖĞRENMİŞTİ!

Eşinin kendisini uyardığı canlı yayında baba olacağını da öğrenen Yunus Emre, büyük bir mutluluk yaşamıştı. Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden bu olayın hemen ardından gebeliğin sona erdiğini duyurmuştu. Survivor yarışmacısı, acı haberi ertesi gün telefonda eşinden öğrenmişti.

Aleyna'dan 'uzak dur' demişti! Survivor Yunus Emre'nin eşinden sert tepki! O yazıyı kaldırdı!

ALEYNA'NIN OMZUNA DOKUNDU

Survivor All Star'da aldığı cezalar ile adından söz ettiren Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden, uyarıları dikkate almayıp konseyde Aleyna'nın omzuna dokunan ve dalga geçen Yunus Emre'nin hareketlerinden rahatsız oldu.

Aleyna'dan 'uzak dur' demişti! Survivor Yunus Emre'nin eşinden sert tepki! O yazıyı kaldırdı! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA SİLDİ!

Genç kadın, ikilinin samimiyetinin öne çıktığı yeni bölüm sonrasında eşi ile olan profil fotoğrafını değiştirdi.

Aleyna'dan 'uzak dur' demişti! Survivor Yunus Emre'nin eşinden sert tepki! O yazıyı kaldırdı! ile ilgili etiketler Survivor Yunus Emre
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.