Aleyna Tilki'yi ABD'de korkutan gelişme!

Elon Musk'ın uzay çalışmalarına odaklanan şirketi Space X, Kaliforniya’da bulunan Vandernberg Hava Üssü’nden Falcon-9 roketini uzaya fırlattı. Roketin tırmanışı ise Los Angeles semalarında çıplak gözle izlendi. Eğitimi için Amerika'ya giden Aleyna Tilki o anları Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı...

Kaliforniya’da bulunan Vandernberg Hava Üssü’nden dün fırlatılan Falcon-9 roketi tırmanışı sırasında Los Angeles semalarını aydınlattı.

Roketin atılacağından habersiz olan kişiler tarafından endişe uyandıran gökyüzündeki ışıklar binlerce kişinin sosyal medyada hesabında paylaşım yapmasına neden oldu.

ALEYNA DA ORADAYDI

Bir süre önce eğitim için ABD'ye giden Aleyna Tilki de roketin tırmanışını canlı izledi. Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Aleyna Tilki, o anları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

aleyna_tilki_paylaAAm

Aleyna Tilki'yi ABD'de korkutan gelişme! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Los Angeles Kaliforniya spacex falcon9 elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.