Aleyna Tilki'nin yeni klibi 'Sen olsan bari' sosyal medyayı salladı! / VİDEO

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 'Cevapsız Çınlama'nın ardından 'Sen Olsan Bari' şarkısının klibi yayınladı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye ile birlikte süre gelen zamanda sesiyle ve tarzıyla ön plana çıka Aleyna Tilki 2000 doğumlu olmasına rağmen gayet yetenekli bir genç. Yeteneklerini tüm Türkiyeye kanıtlayan Aleyna Tilki Geçtiğimiz yıl Emrah Karaduman ile yaptığı Cevapsız Çınlama single'ı büyük ilgili görmüştü. 300 Milyondan fazla izlenen klip heryerde dinlenir hale gelmişti.

YENİ ÇIKARDIĞI PARÇA TREND OLACAK MI?

Yeni yaptığı Sen Olsan Bari isimli parçanın hitap ettiği kesim biraz farklı aslında. "Bu kadar tutar mı?" orası da akıllarda soru işareti bırakıyor.

Klip internette yayına girer girmez bir saat içerisinde 400 binin üzerinde bir izlenme oranına ulaştı. Ancak Tilki’nin ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısının başarısını yakalayıp yakalayamayacağını zaman gösterecek.

Aleyna Tilki'nin yeni klibi 'Sen olsan bari' sosyal medyayı salladı! / VİDEO ile ilgili etiketler Aleyna Tilki klip sen olsan bari şarkı yeni
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.