Aleyna Tilki'nin Justin Bieber hakkında söyledikleri başına bela oldu

Fenomen Enes Batur'un sosyal medyada yaptığı programına konuk olan şarkıcı Aleyna Tilki’nin dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber hakkında söylediği “Los Angeles’ta karşılaştık ama çocuk çingen” sözleri olay oldu. Bir vatandaş, Romanları aşağıladığı gerekçesiyle Tilki’den şikayetçi oldu.

Aleyna Tilki'nin, Justin Bieber hakkındaki sözleri başını yaktı. Genç şarkıcı, fenomen Enes Batur'un Youtube'da yaptığı 'Tatsız Gerçekler programına konuk oldu. Tilki, "Sana yürüyen bir ünlü oldu mu?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Los Angeles'ta bir otelin kafesinde Justin Bieber yanıma gelip kulağıma bir şeyler fısıldadı. Ayakkabıları güzeldi ama çocuk çingen yani!"

BİR VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ OLDU


Manisa'da yaşayan bir vatandaş programı izledikten sonra Tilki'nin Roman vatandaşlara yönelik aşağılayıcı ve küçümseyici bir dil kullandığını belirterek CİMER'e başvurdu. Genç şarkıcı hakkında şikayette bulunan Yılmaz U., Tilki'nin konuk olduğu programın internetten kaldırılmasını ve şarkıcının da özür dilemesini talep etti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şikayet sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Savcılık, programı bilirkişiye göndererek deşifresini istedi.


Tilki gelen tepkiler üzerine özür diledi: "Amacım kalp kırmak değildi. Sadece 'çingene' kelimesi bana salaş bir tarz olduğunu çağrıştırdığı için kullandım ama ben her zaman salaşlığı severim, yargı olarak söylemedim. Tüm Romanlara sonsuz saygı, sevgi ve içtenliğimi gönderiyorum. Sizi çok seviyorum. Gelin, dans edelim. Mahallenize gelmek istiyorum"

Aleyna Tilki'nin Justin Bieber hakkında söyledikleri başına bela oldu ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Justin Bieber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.