Aleyna Tilki'nin imdadına annesi yetişti!

Aleyna Tilki Eskişehir'de sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi gören Tilki’nin şarkı söylerken çözülen bağcıklarını annesi bağladı.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Eskişehir’de bir alışveriş merkezindeki konserde hayranlarıyla buluştu. Konseri annesi Havva Tilki de izlerken, konser sırasında kızının çözülen spor ayakkabısının bağcıklarını bağladı.

Alışveriş Merkezinde düzenlenen Aleyna Tilki konserine hayranları büyük ilgi gösterdi.

640xauto_1

Güvenlik önlemlerinin alındığı konserde genç şarkıcı ilk olarak ‘Cevapsız çınlama’ adlı şarkısını seslendirdi. Konseri Aleyna Tilki’nin annesi Havva Tilki de izlerken, konser sırasında kızının çözülen spor ayakkabısının bağcığını bağladı.

640xauto_2

“BAK, ANNEM BAĞCIKLARIMI BAĞLIYOR”

Aleyna Tilki de kalabalığa doğru, “Bak, annem bağcıklarımı bağlıyor. Anne her yerde anne işte. Yapacak bir şey yok. Annelerimize buradan saygılarımızı sunuyoruz” diyerek annesine teşekkür etti. Anne Havva Tilki, konser boyunca kızını cep telefonu ile kayda aldı.

640xauto

Aleyna Tilki'nin imdadına annesi yetişti! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Anne Konser havva tilki bağcık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler...

Üsküdar'da 56 yaşındaki emekli M.A. 3 kişi tarafından sokak ortasında dövülerek kaçırıldı, para ve kredi kartları gasp edildi. Dehşet anları saniye saniye kameralara kaydedilirken operasyon sonucu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. M.A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.