Aleyna Tilki'nin egosu yaşından büyük!

Yaptığı her paylaşımla adından söz ettirmeyi başaran genç popçu Aleyna Tilki, bu kez de sosyal medya hesabından dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga'ya meydan okudu.

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından arkadaşının olmamasından dert yanmasının ardından bu kez de Lady Gaga'lı paylaşımıyla dikkat çekti. Gaga'nın saç stiline gönderme yapan Aleyna Tilki, Lady Gaga Tweet'iyle sosyal medyayı salladı.

"BENDEN SONRA LADY GAGA"

Lady Gaga, daha önce Aleyna Tilki'nin yaptırdığı saç stiline benzer bir saç stiliyle poz verdi. Bu fotoğrafları Twitter hesabından Paylaşan Gaga'ya Aleyna Tilki'den ilginç bir yorum geldi.

Kendisinin saç stili sonrası Lady Gaga'nın da o stili yaptırmasına gönderme yapan Aleyna Tilki, Twitter hesabından "Benden sonra Lady Gaga" paylaşımında bulundu. Genç şarkıcının bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

resim-231443CE

aleyna-tilki-232133KI

Aleyna Tilki'nin egosu yaşından büyük! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Lady Gaga Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.