Aleyna Tilki'den tartışılan klibiyle ilgili açıklama!

Bugünlerde herkes Aleyna Tilki’yi konuşuyor. ‘Sen Olsan Bari’ adlı şarkısı Youtube’un dünya listesinde ilk 5’e girdi, toplamda 40 milyon kişi tarafından izlendi. Klibinde pedofili mesajı veren öğeler içerdiği ileri sürülen 17 yaşındaki popçu iddiaları yalanladı: "Benim aklım gizli mesaj vermeye yetmez"

Sözcü'den Yüksel Şengül'e konuşan Aleyna Tilki tartışmalara neden olan son klibiyle ilgili olarak, "Pedofiliyle ne ilgisi var anlamadım? Farklı şekillerde damgalayıp beni daha gizemli kılıyorlar. Bundan hiç şikayetçi değilim. Aklım gizli mesaj vermeye yetmez." dedi.

tilki2

İşte o açıklamalar:

– Böyle bir başarıya imza atacağını bekliyor muydun?
‘Cevapsız Çınlama'dan bekliyordum bu başarıyı. Ancak ‘Sen Olsan Bari'den hiç beklemiyordum. Çünkü yeni şarkımla risk aldım. İlk söylediğim şarkıya hiç benzemiyor. Zaten farklı olmasını istiyordum ve yaşım genç olduğu için de risk alabildim. Türkiye'de bu konuda tekim. Pespembe bir klip çekmek için de en uygun kişi benim çünkü daha 17 yaşındayım.

AŞKIMI BİLMEK İSTEYEN PARMAKLARIMI İNCELESİN

– Kimi alkışıyor, kimi eleştiriyor, kimi ise suçluyor ama herkes seni konuşuyor… Bütün bu olan biteni nasıl yorumluyorsun?
Sadece son bir yıldır değil çocukluğumdan beri bu tür şeyler yaşıyorum. Çünkü dikkat çeken ve sıra dışı biri olduğumu biliyorum.

– Geçen yıl ‘Cevapsız Çınlama' şarkısıyla zirveye çıkmandan sonra yaşadıklarını nasıl özetlersin?
Geçen yıl bu şarkıyla birlikte gündeme geldim. Bu süreçte basının bir bölümü beni hedef aldı, hatta Aileden Sorumlu Bakan bile devreye girdi. Yaşım küçük olduğu için sahneye çıkmam konusu konuşuldu, tartışıldı. 16 yaşında bir kızın şarkısı 300 milyon tıklandığı için herkes çok şaşırdı. Cahilliğimden dolayı yanlışlar yaptım.

tilki3

– Seninle bu kadar çok uğraşılması sana neler hissettirdi?
İyi ki uğraştılar çünkü böylece herkes beni merak etmeye ve ‘Kim bu kız?' demeye başladı.

– Bütün bu gelişmelerden sonra sahneye çıkma yasağı konusunda ne düşünüyorsun?
O dönemde alkollü mekanlarda sahneye çıkmamın bir sakıncası yok diye düşünüyordum. Meğer durum öyle değilmiş.

EN ZARARLI CANLI İNSAN

– Bütün bunlarla uğraşırken sen aynı zamanda eğitimine de devam ediyorsun. Lise ne zaman bitiyor?
Lise diplomamı almak için bir yılım kaldı. Sonra bir üniversite bitirmek istiyorum. Psikoloji okuyacağım.

– Neden psikoloji?
İnsanların son yıllarda ne kadar vahşileştiğini anlatan bir kitap yazdım. En zararlı canlı insan. Kalemim sert ve asi olduğu için şimdilik bu kitabı çıkarmayacağım. İnsanların beni anlamayacağından endişeliyim. Bu yüzden biraz daha bekleyeceğim.

– Eğitim aldığın liseyi neden gizliyorsun?
Okuduğum liseyi gizliyorum çünkü birinci sınıftan beri fanlarım okul kapısında birikiyor. Açıkçası bu ilgi beni zaman zaman korkutuyor.

tilki4

ORTAK NOKTAMIZ YAŞLARIMIZ

– Klibinin çalıntı olduğu söylentilerine ne diyeceksin?
Yurtdışındaki kliplere benzemesi çok normal çünkü o standartlarda bir klip çektim. O kaliteye alışık olmadıkları için “Aleyna'nın klibi taklit” diyorlar. Britney Spears ‘Crazy' şarkısının klibini çekerken benim gibi 17 yaşındaydı. İkimizin saçları da iki kulaktı… Britney Spears ile ortak noktamız kliplerimiz değil yaşlarımız…

– Klipte pijama giymen ve bazı objeler eleştiri konusu oldu. Hatta “Pedofiliye hizmet eden bir klip” diyenler bile oldu…
Pedofiliyle ne ilgisi var anlamadım? Farklı şekillerde damgalayıp beni daha gizemli kılıyorlar. Bundan hiç şikayetçi değilim. Aklım gizli mesaj vermeye yetmez. (Gülüyor)

– Aşık mısın?
Ben hep aşığım çünkü aşk beni besliyor. Ama aşkı sadece kadın-erkek arasındaki duygular olarak düşünmeyin. O kadar çok aşk çeşidi var ki… Hele biri var ki, o en büyüğü…

– O en büyük aşk hangisi?
İki klibimi dikkatle izleyin ve parmaklarımdaki yazıları okuyun… Bilmek isteyen incelesin.

– Sesini ilk kez, 14 yaşında katıldığın ‘Yetenek Sizsiniz' yarışmasında ‘Gesi Bağları' şarkısını söyleyerek duyurdun…
Sence o türküyü en güzel kim okur?
‘Gesi Bağları'nı en güzel Selda Bağcan okuyor. Düet yaparsam onunla yaparım.

Aleyna Tilki'den tartışılan klibiyle ilgili açıklama! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki klip cevapsız çınlama son klip sen olsan bari
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.