Aleyna Tilki takipçilerini bakın neyle suçladı!

Yabancı dil eğitimi için ailesiyle birlikte ABD'ye giden genç popçu Aleyna Tilki sosyal medya hesabından takipçilerine çağrıda bulundu.

Reşit olmadan sahne aldığı içkili mekanlar nedeniyle Türkiye gündemine oturan genç popçu Aleyna Tilki bu yoldan gelen şöhreti öylesine iyi değerlendirdi ki neredeyse hemen her gün farklı bir haberiyle magazin sayfalarında kendisine yer buldu.
Kimi zaman birine söylediği sözlerle gündeme gelirken kimi zaman da çocuklara kötü örnek olacak bir paylaşımla gündeme geliyor.
Aleyna Tilki 18 yaşına girmek için gün sayarken bir yandan da küçük yaştaki hayranlarıyla arasındaki bağı sıcak tutmaya çalışıyor. Ancak görünen o ki bu bağları koruma çabası Tilki’yi biraz yordu.

"BİRAZ YAVAŞ!"

Sosyal medya hesabından bir lunapark ziyareti sırasında çekilmiş fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, bu fotoğrafın altına takipçilerinin mesaj ve yorum trafiğine yetişemediğini ima ederek şunları yazdı: “Yorum mesaj bildiriminden telefonum kilitleniyor biraz yavaş”
Aleyna Tilki takipçilerini bakın neyle suçladı! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki ABD takipçiler suçladı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.