Aleyna Tilki ile Haldun Demirhisar'ın ilişkisi meğer eskiye dayanıyormuş

Önceki akşam Etiler’de bir restorana giden genç popçu Aleyna Tilki mekan çıkışında adı bir dönem Serenay Sarkıaya ile aşk iddialarına karışan evli ve iki çocuk babası iş insanı Haldun Demirhisar ile objektiflere yakalandı. Aleyna Tilki'nin daha önce de birlikte görüntülendiği Demirhisar'ı 4 yıldır tanıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yaz aylarında Göcek’te oyuncu Sereney Sarıkaya ile birlikte görüntülenen iş insanı Haldun Demirhisar, Saırya'yı teknesinde daha sonra da villasında ağırlamıştı. İkilinin birlikte tatil yapmalarının ardından ise aşk dedikoduları ortaya atılmıştı. Sarıkaya konu ile ilgili iddiaları yalanlayarak, ''Arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum.'' demişti. 

Bir dönem adı Serenay Sarıkaya ile aşk iddialarına karışan iş insan Haldun Demirhisar şimdi de şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte görüntülendi. Geçen hafta da Etiler’deki bir mekanda beraber yemek yedikleri ortaya çıkan ikili önceki akşam da bir araya geldi. 

aleyna tilji

Etiler’de Da Mario adlı restoranda bir erkekle görüntülenen Aleyna Tilki, yanında bulunan kişi kendini gizlediğinden dolayı panik yaparak mekandan uzaklaştığı esnada, "Arkadaşımla yemek yedim" cevabını vermişti. O gizemli kişinin Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı. Demirhisar, geçtiğimiz yaz ayında da Serenay Sarıkaya ile Göcek'te görüntülen ancak güzel oyuncu aşk iddialarını yalanlamıştı. Tilki ve Demirhisar'ın hangi amaçla buluştuğu ise merak konusu oldu.

Aleyna Tilki ile Haldun Demirhisar'ın ilişkisi meğer eskiye dayanıyormuş - Resim : 2

"KIZIMIN 4 YILLIK ARKADAŞI"

Tilki ve Demirhisar'ın görüntüleri kısa sürede gündem olmasının ardından anne Havva Öztel'den açıklama geldi. 2. Sayfa'ya özel açıklama yapan Öztel, kızıyla ilgili "Haldun Bey kızımın 4 yıllık arkadaşı. Resimler yaparak atölyesinde kafasını dağıtır" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki ile Haldun Demirhisar'ın ilişkisi meğer eskiye dayanıyormuş ile ilgili etiketler Aleyna Tilki havva oztel Haldun Demirhisar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.