Aleyna Tilki 'at'a binmiş, 'Sen olsan bari' demiş!

Kim bilir belki de Aleyna Tilki “Sen Olsan Bari” derken de oyuncak ayısına sesleniyordur. Bir yerlerden arkadaşları çıkıp, “Aleyna pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım” dese, sahneye mikrofonu atıp, oyun parkına heyecanla koşacak gibi de görünüyor. Gelecekte kendi söylediği gibi “Dünya Star’ı” olur mu bilinmez ama Aleyna Tilki’nin “Haber Star’ı olduğu, her gün gündemde onunla ilgili haberler çıkmasından belli.

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki önceki gün Aydın Nazilli'ye konser veremeye gitti. Genç şarkıcıya bir seveni oyuncak at hediye etti. Havaalanında atıyla oynayan Aleyna Tilki'nin eğlendiği anları annesi Havva Tilki tarafından kaydedildi.

Gecce Magazin yazarı Kamuran Akdemir'in “Aleyna pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım” başlıklı yazısı şöyle:

c6e667fe143fa5f6e67e18446a6894c6_aleynapng_610x375

Aslına bakılırsa boyundan büyük lafları ile gündeme gelse de o çocuk olmanın da hakkını veriyor. Kadın gibi, hatta genç kız gibi bile davranmıyor. “Hebele gübele” diyen bebekler gibi tokalarına seviniyor, ayılarına sarılıyor, oyuncakları ile oynuyor. Sanki bunu yaparken de şarkı mırıldanıyor da herkes dinleyip çok seviyor.

Normalde sahneye çıkan şarkıcılara çiçekler atılır, gösterişli hediyeler alınır. Ancak sahneye çıkan Aleyna Tilki olunca, kafasına baloncuklar da saçılır, hediye diye oyuncak ayılar da alınır.

Şöhretinin süslü yolunda ilerlerken çocukluğundan da ödün vermeyen Tilki, konser bitiminde arabasında kendisine hediye edilen oyuncakları ile oynarken paylaşımlar yaptı.

Aleyna Tilki 'at'a binmiş, 'Sen olsan bari' demiş! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki a.t oyuncak hediye sen olsan bari
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.