Aleyna Çakır'ı öldürdüğünden şüphelenilen Ümit Kıbrıs'a mı kaçtı?

Aleyna Çakır'ı öldürdüğünden şüphelenilen Ümit Kıbrıs'a mı kaçtı? Müge Anlı'da araştırılan Aleyna Çakır olayında şüpheli Ümit'in yurt dışına kaçmış olabiliceği konuşuldu. Aleyna Çakır'ı öldürdüğünden şüphelenilen Ümit Kıbrıs'a mı kaçtı?

Aleyna Çakır'ı öldürdüğünden şüphelenilen Ümit Kıbrıs'a mı kaçtı?Bir süredir Müge Anlı'nın araştırdığı olayda şüpheli Ümit'in duyulan iddialara göre Kıbrıs' kaçmış olabiliceği düşünülüyor. Müge Anlı 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ani ölümünün ardında kimin olduğunun peşini bırakmıyor.

Aleyna Çakır’ı öldürdüğü iddaları ile gündeme gelen Ümit Can’ın yurt dışına kaçtığı iddiası Müge Anlı’da canlı yayına Çakır ailesinin avukatından geldi. Avukat Hanım duyduğu bir söylenti ile Ümit’in Kıbrıs’a kaçtığını iddia etti. Tutuklu yargılanmadığı için yurt dışına kaçma olasılığı herkesi tedirgin ediyor.

Müge Anlı’da Ümit’in telefonlarını değiştirdiğini kendisine ulaşılamadığını söyleyerek eğer yurt dışına kaçırıldıysa onun kaçmasına izin verenler gider getirir dedi.

 

Aleyna Çakır'ı öldürdüğünden şüphelenilen Ümit Kıbrıs'a mı kaçtı? ile ilgili etiketler Müge Anlı aleyna çakır ümitcan uygun yurt dışına mı kaçtı ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.