Aleyna Çakır davasının baş şüphelisi Ümit Uygun tahliye edildi, Twitter yıkıldı!

Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olarak görülen erkek arkadaşı Ümit Uygun tahliye edildi. Uygun'un tahliye haberi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ankara'da 21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunmasının ardından darp edildiği ve yerde baygın yattığı görüntüler sosyal medyada ortaya çıkınca infial yaratmıştı. Uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan erkek arkadaşı Ümit Uygun, 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklanmıştı.

 

Avukatı Çağatay Cengiz, Ümit Uygun'un tahliye edildiğini sosyal medyadan duyurdu. Cengiz'in, "Hukuka aykırı olarak 6 aydır tutuklu olan müvekkilim Ümit uygun tahliye oldu." açıklaması sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Çok sayıda kişi sosyal medyadan Uygun'un tahliyesine büyük tepki gösterince Ümit Can Uygun etiketi Twitter'da ilk sıraya oturdu.

 

 

 

 

Aleyna Çakır davasının baş şüphelisi Ümit Uygun tahliye edildi, Twitter yıkıldı! ile ilgili etiketler tahliye aleyna çakır Ümit Uygun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.