Aleyna Ağgül'ü ölüme sürükleyen Gökhan Argın'a oğlundan şok mesajlar: Küçüklerden elini çek. Beni gavat ettin!

Iğdır'da 17 yaşındaki Aleyna Ağgül'ü intihara sürükleyen 43 yaşındaki Gökhan Argın'ın başka genç kızları da mağdur ettiği iddia edildi. Argın'a oğlu tarafından gönderilen "Beni bu şehirde gavat ettin. Küçüklerden elini çek." mesajları mide bulandırdı.

Iğdır'da, cinsel istismarda bulunduğu Aleyna Ağgül'ü baskı ve tehditlerle intihara sürükleyen ve müebbet hapis cezasına çarptırılan, işadamı Gökhan Argın'ın (43), başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre dava dosyasına da giren, oğlu tarafından Gökhan Argın'a gönderilen mesajlarda, "Lise arkadaşlarıma kadar yazıyorsun. Beyza K. desem iyi bilirsin. Allah senin belanı versin. Ev arkadaşımın sevgilisini okuldan sordurdun. Benim takıldığım kızla takıldın. Küçüklerden el çek" gibi ifadeler yer alıyor.

"BİRÇOK MAĞDUR VAR. BEYZA'YA ULAŞTIK ANCAK..."

Ağgül ailesinin avukat Sedat Karaoğlan'da, "Beyza'ya ulaştık ancak, Gökhan Argın'dan korktuğu için anlatmıyor. Beyza gibi kanıtlanmamış ama iddia niteliğinde de bir sürü kız var" dedi.

 

ALEYNA'YI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ

Iğdır'da, cinsel istismarda bulunduğu Aleyna Ağgül'ü baskı ve tehditlerle intihara sürükleyen ve müebbet hapis cezasına çarptırılan, işadamı Gökhan Argın'ın (43), başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü.

KIZLARI PARA VE HEDİYELERLE KANDIRDI

İddialara göre Argın, para ve pahalı hediyelerle kandırdığı bazı genç kızları ağına düşürdü. Ardından da birlikte alkol alarak, cinsel istismarda bulundu. Maddi gücü ve ağırlığını kullanan Ürgın, benzer birçok olayın üstünü kapattı.

OĞLUNDAN GELEN MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Argın'ın babasına attığı mesajlar da bu iddiaları kanıtlar nitelikte çıktı. Dava dosyasında da yer alan ve Aleyna Ağgül'ün intihar ettiği saatlerde baba oğul arasındaki yazışmada, Beyza adındaki bir mağdurun adı geçiyor.

 

"BİRÇOK MAĞDUR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Ağgül ailesinin avukat Sedat Karaoğlan'da, "Birçok mağdur olduğunu düşünüyoruz. Tespit edilen bir kız var. Gökhan Argın'ın oğlu Göktürk Argın'ın Beyza isimli arkadaşı. Iğdır'ı terk etmişler. Kıza ulaştık ancak, Gökhan Argın'dan çok korktuğu için hiçbir şekilde müdahil olmadı.

"KORKTUĞU İÇİN ANLATMAYAN BİR SÜRÜ KIZ VAR"

Iğdır'dan, bu yaşadıkları nedeniyle gittiğini biliyoruz ama korktuğu için anlatmıyor. Beyza gibi kanıtlanmamış ama iddia niteliğinde de bir sürü kız var. Bu insanlarında artık çıkıp haklarını araması, dosyaya da cinsel saldırı suçunun eklenmesi gerekiyor. Çünkü sadece Aleyna'yı intihara sürükleme suçu yok. Bunun için istinafta başvurularımız olacak" dedi.

İŞTE İSTİSMARCI İSME OĞLUNDAN GELEN MESAJLAR: KÜÇÜKLERDEN ELİNİ ÇEK

Oğlu Göktürk Argın'ın babasına üst üste yazdığı mesajlar şöyle...

-Benim lise arkadaşlarıma kadar yazıyorsun. Beni bu şehirde gavat ettin.

-Beyza K. desem iyi bilirsin

-Allah senin belanı versin. İki sene önce yazdığının haberi şimdi bana geliyor.

-Sen beni namussuz ettin

-Allahsız

-Gidip benim ev arkadaşımın sevgilisini okuldan sordurdun

-Benim takıldığım kızla takıldın

-Ulan ben gideceğim bu şehirden

-Küçüklerden elini çek

Aleyna Ağgül'ü ölüme sürükleyen Gökhan Argın'a oğlundan şok mesajlar: Küçüklerden elini çek. Beni gavat ettin! ile ilgili etiketler Iğdır Aleyna Ağgül' Gökhan Argın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.