Alexander Djiku: En iyi performansımız bu maçtaydı...

Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Başakşehir'i 4-0'lık skorla mağlup ederken mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'de Alexander Djiku dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Başakşehir'i 4-0'lık skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'de Alexander Djiku dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

 ''EN İYİ PERFORMANSIMIZ BU MAÇTAYDI''

''Sebastian Szymanski'nin bu gollerine alışığız. Sol ayağı çok iyi. Çok güzeller atıyor. Bizler açısından sürpriz değil. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyor ve karşılığını alıyor. Bende çok mutluyum, Fenerbahçe'de ilk golümü attım. Maça iyi başladık. Antrenmanlarda şut idmanlarına katılıyorum, güzel goller atabiliyorum. Takım olarak iyiydik. En iyi performansımız bu maçtaydı. Başakşehir'e zorluklar yaşattık. Gollerden sonra maçı kontrol ettik. Herkes çok mutlu takımda. Taraftar harikaydı. Bu şekilde yola devam etmek istiyoruz.''

 

Alexander Djiku: En iyi performansımız bu maçtaydı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.