Alevlere teslim olan geri dönüşüm tesisi havadan görüntülendi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde alevlere teslim olan geri dönüşüm tesisi kullanılamaz hale geldi. Ekipler yangına müdahale ederken, tesisin yanışı havadan görüntülendi.

Yangın, Tekeler Mahallesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tesiste henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanlar gökyüzünü kaplarken, olay yerine jandarma, çok sayıda itfaiye ve tedbir amaçlı ambulans sevk edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının tesis yanında bulunan kereste fabrikasına sıçramaması için çalışma başlattı. Uzun uğraşlar neticesinde yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Alevlere teslim olan geri dönüşüm tesisinin yanışı ve soğutma işlemleri ise havadan görüntülendi.

Alevlere teslim olan geri dönüşüm tesisi havadan görüntülendi ile ilgili etiketler Yangın geri dönüşüm tesisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.