Alevler bir anda yön değiştirdi! Gazeteciler yangından son anda kurtuldu!

Bodrum Mazıköy'de meydana gelen orman yangını rüzgarın yön değiştirmesiyle birlikte şiddetini bir anda artırdı. Alevler o anlarda bölgede görev yapan gazeteciler ve ekiplerin bulunduğu bölgeye doğru hızla ilerledi. O korkunç anlar gazetecilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Mazıköy'deki orman yangını şiddetli bir şekilde devam ediyor. 

ALEVLER GAZETECİLERE DOĞRU YÖNELDİ

Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler gazeteciler ve ekiplerin bulunduğu bölgeye doğru yöneldi.

O sırada haber yapmak için bölgede bulunan FOX Haber muhabiri Gülşah İnce, sosyal medya hesabından o anları paylaştı.

Alevler bir anda yön değiştirdi! Gazeteciler yangından son anda kurtuldu!

EKİPLER HIZLA GERİ ÇEKİLDİ

Alevlerin çok hızlı bir şekilde ekiplerin olduğu alana yönelmesiyle büyük panik yaşanırken, ekipler hızla geri çekildi. Görüntülerdeki alevlerin hızı adeta dehşete düşürdü.

Gazeteci İnce o anları, "Mazıköy'de bir anda alevler itfaiye, jandarma, akut ve biz habercilerin üzerine doğru büyüdü rüzgarla. Her yanı orman olan yollar üzerinden müdahale riskli.  Umarım herkes iyidir." ifadeleriyle paylaştı.

Alevler bir anda yön değiştirdi! Gazeteciler yangından son anda kurtuldu! - Resim : 2

BÖLGE TRAFİĞE KAPANDI

İnce; olayın hemen ardından yaptığı paylaşımda bölgenin insan ve araç trafiğine kapatıldığını belirtirken, Jandarma'nın uyarıları devam ediyor.

 

Alevler bir anda yön değiştirdi! Gazeteciler yangından son anda kurtuldu! ile ilgili etiketler gazeteci Yangın Bodrum alev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.