Alev Alev ne zaman final yapıyor? Alev Alev dizisi sonu nasıl bitiyor?

Show TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisi için final kararı alındı. 22 Nisan akşamında 24. bölümle ekranlara gelecek olan Alev Alev dizisi finalinde oldukça heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Peki, Alev Alev ne zaman final yapıyor?

Yayınlandığı ilk bölümü ile oldukça sevilen ancak ilerleyen haftalarda senaryosu hakkında değişik iddialar ortaya atılan Alev Alev dizisi için final kararının alındığı ortaya çıktı. Perşembe günlerinde rakipçileriyle mücadele edemeyen Alev Alev dizisinin reytinglere yenik düştüğü belirlendi.

Netflix ekranlarında yayınlanan Fransız yapımı olan Alevlerin Ardından adlı dizinin uyarlaması olarak Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Alev Alev dizisinin ilk bölümünde yangın hikayesi ve 1897 yılında Paris’te bir kermeste yaşanan çarpıcı hikayeler izleyenleri oldukça heyecanlandırmıştı.

Alev Alev ne zaman final yapıyor? Alev Alev dizisi sonu nasıl bitiyor?

Ancak ilerleyen bölümlerde kadro ne kadar güçlü olsa da Alev Alev dizisinin hikayesi beklenen ilgiyi bulamadı ve final kararı aldı.

ALEV ALEV FİNAL Mİ YAPIYOR?

Başrollerinde Demet Evlgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü'nün oynadığı ve kısa bir süre sonra ekranlara veda ederek final yapacak olan Alev Alev dizinin son bölüm tarihide belli oldu. 22 Nisan Perşembe akşamında 24. bölümle ekranlara gelecek olan Alev Alev dizisi yayınlanacak olan 28. bölümle 20 Mayıs Pazartesi akşamında final yaparak veda edecek.

Geçtiğimiz haftada reytinglerin oldukça altında kalan Alev Alev dizisinin son bölümünde işlediği tüm suçları İskender’e yüklemeye çalışan Çelebi’nin önüne sürpriz engeller çıkacak. Rüya, Çiçek’e küsmüş olmasına rağmen başını beladan kurtarmak adına kolları sıvarken Çiçek’te İskender’i Bülent cinayetinden kurtarmak adına riskli bir karara varacak.

Alev Alev ne zaman final yapıyor? Alev Alev dizisi sonu nasıl bitiyor? - Resim : 2

İzmir’e gitme kararı sonrasında Ömer, Rüya’yı kaybetme korkusunu ilk kez bu kadar derinden yaşarken umudunu kaybeden Çelebi de Cemre ve Ozan için kötü bir sonun hazırlarına başlıyor.

Alev Alev ne zaman final yapıyor? Alev Alev dizisi sonu nasıl bitiyor? ile ilgili etiketler Alev Alev Alev Alev final
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.