Aldığı nafaka oğlunun okul ücretine yetmedi! Bade İşçil'in yardımına eski eşi koştu

2013 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bade İşçil (39) ile iş insanı Malkoç Sualp (54) 2016 yılında boşanmıştı. Eski eşinden oğlu Azur Sualp için aylık 4 bin TL nafaka alan Bade İşçil, oğlunun okul masraflarını karşılamakta zorlanınca eski eşinden destek istedi. Malkoç Sualp, eski eşi Bade İşçil'in bu talebine ise olumlu yanıt verdi. İşte detaylar...

Güzel oyuncu Bade İşçil'in başı artan özel okul fiyatlarıyla dertte. Zamlanan okul ücretleri sonrası İşçil, eski eşi Malkoç Sualp'ten aldığı 4 bin TL’lik nafakanın yetmediğini belirtti. Sosyetik iş adamı da oğlunun eğitim masraflarını karşılayıp her ay güzel oyuncuya 2 bin dolar vereceğini söyledi.

OKUL MASRAFLARINI ÖDEMEKTE ZORLANDI


Takvim Saklambaç'ın haberine göre; 2013'te evlenip 2016'da boşandığı sosyetik iş insanı Malkoç Sualp'ten Azur adında bir oğlu olan güzel oyuncu Bade İşçil, eski eşine "Okul masraflarının altından kalkamıyorum. Bize biraz daha destek olman lazım" dedi.

Aldığı nafaka oğlunun okul ücretine yetmedi! Bade İşçil'in yardımına eski eşi koştu

ESKİ EŞTEN DESTEK GELDİ

Bunun üzerine Malkoç Sualp de Azur'un yılda 200 bin TL'yi bulan okul masraflarının yanı sıra Bade İşçil'e her ay 2 bin dolar yani yaklaşık 37 bin TL vereceğini söyledi. Boşanma sürecinde kanlı bıçaklı olan güzel oyuncu ile sosyetik iş insanının bu anlaşması ise "İşte örnek ebeveynler" dedirtti.

Aldığı nafaka oğlunun okul ücretine yetmedi! Bade İşçil'in yardımına eski eşi koştu

 

 

 

Aldığı nafaka oğlunun okul ücretine yetmedi! Bade İşçil'in yardımına eski eşi koştu ile ilgili etiketler Bade İşçil malkoç süalp nafaka nafaka ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.