Aldığı Bitcoin'i unutan ünlü şarkıcı servet kazandı!

ABD'li rap sanatçısı 50 Cent aldığı Bitcoin'i unutarak hesabına hiç dokunmadı. Ünlü sanatçı haberi doğrulayarak 4 yıl sonunda 8 milyon dolar kazandığını açıkladı.

ABD'li rap sanatçısı 50 Cent, 2014 yılı çıkışlı albümü Animal Ambition'ın Bitcoin ile de alınabilmesini de mümkün kılmıştı. Dört yıl boyunca hesabını kullanmayan ünlü rapçi, Bitcoin'den 8 milyon dolar kazandığını fark etti

2014 yılında bir Bitcoin yalnızca 662 dolardı ve 50 Cent'in Animal Ambition albümü yalnızca 20 dolara satın alınabiliyordu. 50 Cent, albümün Bitcoin satışlarından 400 bin dolar kazanmıştı.

17 BİN DOLARA KADAR YÜKSELDİ

Sonrasında kripto paranın fiyatı sürekli olarak yükseldi ve bu ayın başında 17 bin dolara ulaştı. Günümüzde ise Bitcoin 11 bin doların biraz üzerinde seyrediyor.

aldigi-bitcoin-i-unutan-50-cent-8-milyon-dolari-10493053_250_o

YILLARCA DOKUNMADI, SERVET KAZANDI

Bitcoin cüzdanına yıllarca dokunmayan 50 Cent, sürekli değerlenen Bitcoin'lerinden bir servet kazandığını fark etti. Öyle ki, ünlü rapçi'nin albüm satışlarından elde ettiği Bitcoin'lerin değeri şu an 8 milyon doların üzerinde.

"KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"

50 Cent, Twitter ve Instagram profillerinden yaptığı paylaşımla haberi doğruladı ve "Güney Tarafı'ndan bir çocuk için hiç de fena değil; kendimle gurur duyuyorum. Bitcoin'lerim olduğunu bile unutmuştum." dedi.

aldigi-bitcoin-i-unutan-50-cent-8-milyon-dolari-10493053_3403_m

Aldığı Bitcoin'i unutan ünlü şarkıcı servet kazandı! ile ilgili etiketler Bitcoin 50 cent
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.