Aldatmak Dizisinde Güzide'nin Hamlesinin Bedeli Ağır Olacak! Büyük Kavga Başlıyor

atv'nin yeni sezon dizisi Aldatmak 13 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölümüyle Güzide'nin hamlesine şahit olacak. Peki Aldatmak Yeni bölümde neler olacak?

Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun başrollerini paylaştığı Aldatmak dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmye devam ediyor. Yeni bölümde Hakime Hanım Güzide'nin hamlesinin bedeli ağır oluyor. İşte Aldatmak dizisi yeni bölüm detaylar...

ALDATMAK YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Oylum’u kurtarmanın yollarını arayan Güzide’nin kararlılığı Sezai’yi etkiler. Davaya bakan hakime ulaşan Güzide, Oylum’u tutuksuz yargılatmanın yolunu bulmuş gibidir. Oylum’u kurtarmak için karşı cepheyle savaş halinde olan Güzide için yaptığı cesur hamlenin bedeli çok ağır olacaktır.

Kaan’ı kazayla bıçaklayan Ozan işlemediği bir cinayetin vicdani yüküyle Oltan’ın eline düşer. Oltan, bir yandan Yenersoy Ailesi’ne dostluk ederken diğer yandan aileye karşı kozlarını biriktirmektedir. Tolga ile yakınlaşan ve halen Amerika’ya gitme hayalinden vazgeçmeyen Oylum ise hislerine karşı koymaya çalışmaktadır.

Güç sarhoşluğu yaşamakta olan Yeşim, istediklerini alamayınca Güzide’ye düşman kesilir. Yeşim’in cüretkar hamleleri, Güzide’nin iş hayatında zor duruma düşmesine sebep olur. Aşık olduğu kadının bu yönüne ilk defa şahit olan Tarık, hem özel hem de profesyonel hayatında kararlarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

 

Aldatmak Dizisinde Güzide'nin Hamlesinin Bedeli Ağır Olacak! Büyük Kavga Başlıyor ile ilgili etiketler aldatmak
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.