Aldatan nişanlıya düğünde şok!

Singapur'da bir iş adamı evlenme kararı aldığı nişanlısından şüphelenerek bir dedektifle anlaştı. Nişanlısının onu aldattığı öğrenen iş adamı düğünde görüntüleri davetlilere izleterek intikam aldı.

Ajax isimli bir dedektiflik bürosuyla anlaşarak eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini ve yaptıklarının takip edilmesini isteyen iş adamı nişanlısının kendisini aldattığını öğrendi.

Zhuo adlı dedektifin nişanlısını 6 ay boyunca izlemesiyle nişanlısının bir erkekle görüştüğü ve otel odasına girdiği bilgisine ve görüntülerine ulaşan damat adayı, düğün gününe kadar nişanlısına hiçbir şey belli etmeden düğün hazırlıklarına devam etti.

Düğün gününde evlenmeden önce sahneye çıkan iş adamı, kısa bir konuşmanın ardından dedektif Zhuo'nun kendisiyle paylaştığı görüntüleri dev bir ekranda davetlilere izletirken davetliler ve akrabalar görüntüleri şok içinde izledi.

Kısa bir süre sonra evlenmeyi bekleyen nişanlı ise görüntülerin izlenmesinin ardından gözyaşları içinde düğün salonunu terk etti.

"YÜZÜĞÜ ATTIKLARINI DÜŞÜNÜYORDUM, DAVETİYE GELDİ"

Aldatan nişanlıyı otel odasında kayda alan ve çektiği görüntüleri damat adayıyla paylaşan dedektif Zhuo, olaydan sonra İngiliz Daily Mirror gazetesine röportaj verdi.

Röportajda Zhuo, "Ben video ve görselleri müşteriye verdim. Aradan haftalar geçti ve ben çiftin yüzük attığını düşünürken birden ofise düğün davetiyeleri geldi. Ben oldukça şaşırdım ama düğüne gittim. Düğünde ise her şey belli oldu" ifadelerini kullandı.

Aldatan nişanlıya düğünde şok! ile ilgili etiketler Aldatma Nisan Düğün dedektif
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.