Alçak saldırıda ‘akademi’ detayı!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamanın şifrelerini masaya yatırdı. Eylemlerini şehir merkezine taşıyan terör örgütünün son saldırısıyla vermek istediği mesajlar ve saldırıyı planlayan şahıs Ammar Jarkas ile ABD’nin Suriye’deki kadın teröristlere ‘akademi’ adı altında verdiği eğitimlerin perde arkası tartışıldı.

‘’TAKSİM’DE BOMBAYI PATLATAN TAŞERON PKK OLSA DA PERDE ARKASINDA ABD VARDIR’’

Terör örgütleri bir aparattır, maşadır. Bunlara birileri silah vermezse, onlara güvenli alan oluşturmazlarsa 10 dakika bile barınamazlar. KCK'yı destekleyen ana güç ABD, CIA ve Pentagon'dur. Türkiye, 15 Temmuz saldırısını püskürttükten sonra daha bağımsız bir rota izlemeye başladı.  Ekonomik saldırılar, ambargolar ve diğer hamleleriyle Türkiye'yi zayıflatmaya çalışıyorlar. İstiklal'de o bombayı patlatan taşeron PKK olsa da perde arkasında ABD vardır. O bombayı İstiklal'de ABD patlattı. Emperyalist güçler, Türkiye'de iktidara gelmek için bütün değerleri çiğneyen muhalefet zemini üzerinden istediklerini yapabiliyorlar.

‘’ŞEHİTLERİMİZİN KATİLLERİYLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYORSUNUZ’’

Taksim patlamasına ilişkin kim 2015 patlamasını gösteriyorsa ya haindir, ya aptaldır. Be aptallar, be alçaklar! Siz bölücü müsünüz, siz PKK terör örgütünün aparatı mısınız? Siz Yüksekova'da şehit düşen mehmetçikten de uzanmıyorsunuz! Diyarbakır'da hamile eşinin yanında alçakça şehit edilen askerin kanı bunları söyleyen siyasilerin elindedir. Bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Terör örgütünün bütün unsurları bu yalanı piyasaya sürdü. Siz şehitlerimizin katilleriyle iş birliği yapıyorsunuz.

‘’AMMAR JARKAS TAKSİM SALDIRISININ PLANLAMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ’’

Ammar Jarkas Suriye'de özel eğitim verilen birisi. Suriye'de bu kişilere eğitimi ABD veriyor. Jarkas, bu eğitim içinde koordineyi gerçekleştiren birisi. Ammar Jarkas, bu tür eylemlerin planlamasını yapan özel yetiştirilen kişi. Taksim saldırısının planlamasını bu kişi yaptı.

‘’SURİYE’DE PKK’NIN KADIN YAPILANMASINA SABOTAJ, BOMBALAMA GİBİ ÇEŞİTLİ ÖZEL EĞİTİMLER VERİLİYOR’’

Terör örgütü, dünyadaki olumlu kadın imajını öne çıkarmaya başladı. Bu Amerikan özel kuvvet operasyonunun terörle uygulanış halidir. Bunun için kadın yapılanması sabotaj, bombalama gibi çeşitli özel eğitimden geçiyor. Suriye'de 'akademi' adı altında eğitim yuvaları var. Suriye'deki işgal yuvaları Türkiye'yi tehdit eden bir bataklığa dönüşmüş durumda. Ayn El Arap ve Suriye'nin diğer alanları bir an önce teröristlerden arındırılmalı ve Türkiye-Şam-Rusya arasında bir diyalog hattı oluşturulmalı.’’ ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Alçak saldırıda ‘akademi’ detayı! ile ilgili etiketler Taksim Ceyhun Bozkurt ABD PKK Suriye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.