Alay konusu oldular! Ermeni teröristler böyle kaçıyorlar!

İran-Ermenistan sınırında Azerbaycanlılar,kaçan Ermenistan teröristleri görüntüledi.Görüntü çeken bir Azerbaycanlı, alay konusu olan kaçan ermeni teröristlere ”Hepinizi öldürecekler kaçın, kaçın. Bayraktar ile hepinizi vuracaklar.” dediği duyuldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan’ın Karabağ’da bulunan Ermeni teröristlere karşı yürüttüğü, lokal antiterör tedbirleri aralıksız sürüyor.

BAYRAKTAR TB2 SİHA ERMENİ SİLAH DEPOLARINI İMHA EDİYOR!


Azerbaycan kaynakları, Bayraktar TB2 SİHA’lar tarafından şu ana kadar Karabağ'da imha edilen terör varlıklarını açıkladı.Bu açıklamaya göre,şuana kadar, 60'tan fazla muharebe karakolu Azerbaycan'ın kontrolüne girdi.Yine açıklama da,1 x SA-8 (OSA) Hava Savunma Sistemi,2 x P-18 Radar Sistemş,4 x top,3 x barınak,1 x baz istasyonu,20'ye yakın askeri araç,40'tan fazla topçu tesisi,30'dan fazla havan ve 2 uçaksavar füze sistemi ile 6'dan fazla elektronik harp istasyonunun imha edildiği bildirildi.


ERMENİ TERÖRİSTLER ARAÇLARI İLE KAÇIYOR!


Öte yandan, Azerbaycan’ın operasyonundan görüntüler de,savunma bakanlığı tarafından servis ediliyor.Bu arada operasyon İran-Ermenistan sınırından da sivil vatandaşlar tarafından çıplak gözle izleniyor.Azerbaycanlılar,kaçan Ermenistan teröristleri görüntülediği görüldü.Görüntü çeken bir Azerbaycanlı,alay konusu olan kaçan ermeni teröristlere,”Hepinizi öldürecekler kaçın, kaçın. Bayraktar ile hepinizi vuracaklar.” dediği duyuldu.

Alay konusu oldular! Ermeni teröristler böyle kaçıyorlar! ile ilgili etiketler Ermeni Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.