Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye müjde!

Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktörü Erol Bulut ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Süper Lig ekibi, Fenerbahçe ile adı anılan Erol Bulut için "Hocamız da gitmek isterse, yolunu gururla açarız" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından arayışlara başlayan Fenerbahçe'de gündeme takımın eski futbolcuları arasında yer alan ve Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da başarılı bir dönem geçiren Erol Bulut geldi.

Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye müjde!

Fenerbahçe'yle adı anılan Erol Bulut ile ilgili şu anki kulübü Alanyaspor'dan açıklama geldi.

Akdeniz ekibinin başkanı Hasan Çavuşoğlu, yayıncı kuruluş beINSports'un canlı yayınına bağlanarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Çavuşoğlu "Erol hocamız herhangi bir teklif almadığını söyledi. Teklif gelirse ve hocamız da gitmek isterse, yolunu gururla açarız. Yeter ki daha büyük kulüplerde görev yapsın." diyerek sarı lacivertlilere müjdeli haberi verdi.

 

Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye müjde! ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe Erol Bulut Süper Lig hasan çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.