Alanyaspor son dakika da puanı kaptı! Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Zorlu mücadelede gülen çıkmadı ve maç 1-1 sona erdi. Ev sahibi takımın golü 45'te penaltıdan Max Gradel'den, konuk ekibin sayısı ise 90+1'de Idrissa Doumbia'dan geldi.

Süper Lig'in üçüncü haftasında Demir Grup Sivasspor ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetti. 

Ligde geride kalan 2 haftada Gaziantep FK ile sahasında 1-1 berabere kalan, Adana Demirspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Sivasspor sahasında Alanyaspor ile uzatma dakikalarında yediği gol ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin 45. dakikaasında Gradel'in penaltı golüyle öne geçen Sivasspor 90+1. dakikada Doumbia'nın golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu.

SİVASSPOR 3 MAÇ SONUNDA GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Lige 4-2'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Alanya temsilcisi ise 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile 3-3 berabere kalmıştı. Bu maç ile birlikte puanını 5'e yükseltti. Sivasspor ise 2 puanda  kalarak galibiyet özlemini 3 haftaya çıkardı.

Alanyaspor son dakika da puanı kaptı! Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı

MAÇTAN DETAYLAR:

Stat: Sivas 4 Eylül.
Hakemler: Ümit Öztürk, İlker Takpak, Hakan Karabalçık.
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal, Appindangoye, Caner, Murat, Uğur, Charisis (Robin Yalçın dk. 86), Keita, Hakan (Ulvestad dk. 73), N’jie (Erdoğan dk. 53), Gradel, Yatabare (James dk. 73).
Yedekler: Muammer, Goutas, Angielski, Ziya, Mehmet, Kubilay.
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay.
Alanyaspor: Runarsson, Fatih (Yusuf dk. 20), Furkan, Balkovec, Lusamba (Doumbia dk. 58), Fer, Candeias (Oğuz dk. 58), Pereira, Ferhat (Tayfur dk. 58), Efkan (Erencan dk. 77), Eduardo.
Yedekler: Yusuf, Ahmet, Mevlija, İsmail, Çağan.
Teknik Direktör: Felipe Sanchez Mateos.
Goller: Gradel (dk.45 pen.) (DG Sivasspor), Doumbia (dk. 90) (Alanyaspor)
Sarı Kartlar: Charisis, Uğur (D.G. Sivasspor), Furkan, Eduardo (Alanyaspor).

Alanyaspor son dakika da puanı kaptı! Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Sivasspor Alanyaspor Süper Lig 3.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.