Alanyaspor yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı... Göztepe'nin geri dönüşü yarım kaldı

Süper Lig'in 11. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Göztepe 2-2 berabere kaldı... 1-0 geriye düştüğü maçta 1-2 öne geçen İzmir ekibi üstünlüğünü koruyamadı. 89'da Milunovic'le 2. golü bulan Akdeniz ekibi 1 puanı kurtardı ve yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Süper Lig'de 11. haftaya 20 puanla giren ve 7 maçtır bileği bükülmeyen Aytemiz Alanyaspor evinde Göztepe'ye 2-2 berabere kaldı.

Akdeniz ekibi henüz 3. dakikada golü buldu. Efecan Karaca'nın ortasına yerden sert ve düzgün vuran Davidson, Alanyaspor'u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

son 6 maçının 5'ini kaybeden Göztepe, 62'de David Tijanic'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. Sloven orta saha 9. haftadaki Kasımpaşa deplasmanında 3 puanı getiren golü atmıştı.

Tijanic'in golünde asisti yapan Laurency 78'de Göztepe'yi ne geçirdi: 2-1. Golde hatası olan Sırp stoper Nemanja Milunovic 89'da skoru 2-2'ye getiren golü attı ve tabelayı belirledi.

Maçın son bölümünde galibiyet için yüklenen Alanyaspor kaleci İrfan Can Eğriayat'ı geçemedi. Başarılı eldiven üç net gol pozisyonunda geçit vermedi ve takımına 1 puanı getiren isim oldu.

BÜLENT UYGUN ETKİSİ...

Bu skorla puanını 21 yapan teknik direktör Bülent Uygun yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Turuncu-Yeşilliler bu 8 maçın 5'ini kazandı. Akdeniz ekibi haftaya Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Nestor El Maestro yönetimindekiz İzmir ekibi ise puanını 9 yaptı. Sarı-Kırmızılılar 12. haftada Konyaspor'u ağırlayacak.

Alanyaspor yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı... Göztepe'nin geri dönüşü yarım kaldı

Alanyaspor yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı... Göztepe'nin geri dönüşü yarım kaldı ile ilgili etiketler Alanyaspor Göztepe bülent korkmaz Nestor El Maestro Davidson David Tijanic
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.