Lige 3 puanla başlayan Altay, ikinci maçında Alanyaspor'u 4'ledi...

18 yıl sonra döndüğü Süper Lig'in ilk maçında Kayserispor karşısında 3 puanı 3 golle alan Altay, 2. haftada konuk olduğu Alanyaspor karşısında da farka koştu... İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibinde yeni transferlerin uyumu ve katkısı dikkat çekiyor...

Altay, 18 yıl sonra geri döndüğü Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor'u kendi evinde 3-0'la geçmişti. Oynadığı futbol ve yeni transferlerin peformansıyla taraftarlarını heyecanlandıran İzmir ekibi, ikinci maçında kaldığı yerde devam ediyor.

Süper Lig'in 2. haftasında geçtiğimiz sezonun flaş takımlarından Alanyaspor'a konuk olan Altay, karşılaşmanın ilk yarısını Khaly Thiam ve Martin Rodriguez'in golleriyle 2-0 önde kapadı. Alanyaspor'un milli oyuncusu Efecan Karaca, karşılaşmanın 23. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

2. yarıda Şilili yıldız Pinares'le 49'da 3. golü bulan Mustafa Denizli'nin takımı iyice rahatladı. Ev sahibi 67'de F. Diédhiou'yla bir gol buldu. Senegalli forvet 76'da ikinci sarı karttan kızardı. Tabelayı belirleyen gol 85'te yeni transferlerden Mısırlı golcü Ahmed Rayan'dan geldi: 1-4.

Altay, Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

YENİ TRANSFERLER YİNE SAHNEDE

Ligin ilk karşılaşmasında Kayserispor'u 3 golle mağlup eden Altay'da goller yeni transferler Daouda Bamba ve Thaciano'dan gelirken, aynı katkı Alanyaspor mücadelesinde de geldi. Takımı adına 2. golü atan Martin Rodriguez, yaz transfer döneminde Şili ekiplerinden Colo Colo'dan 168 bin Euro karşılığında transfer edilmişti. 

İlk hafta gelen zaferin ardından takımına ilişkin değerlendirmelerde bulunan deneyimli teknik adam Mustafa Denizli de "Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Bunun için hem kaliteye hem fizik gücüne sahibiz." ifadelerini kullanmıştı.

Lige 3 puanla başlayan Altay, ikinci maçında Alanyaspor'u 4'ledi...

Lige 3 puanla başlayan Altay, ikinci maçında Alanyaspor'u 4'ledi... ile ilgili etiketler Altay Alanyaspor Mustafa Denizli Çağdaş Atan Ahmed Yasser Rayan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.