Alanya'da konser veren Seda Sayan'a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

Geçtiğimiz Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 7’inci evliliğini yapan 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan'a, Alanya’da sahne aldığı konserde çeyiz sandığı hediye edildi. Seda Sayan, kendisini dinleyen hayranlarına seslenerek, sevdiği insanla evlenemeyenlerin kendisine gelmelerini söyledi.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk gününde Seda Sayan sahne aldı. Binlerle buluşan Seda Sayan, konserinde unutulmaz anlar yaşandı. Seda Sayan’a konseri sırasında bir takım hediyeler verildi.

Alanya'da konser veren Seda Sayan'a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

Geçtiğimiz Nisan ayında Çağlar Ökten ile dünya evine giren Sayan’a önce el yapımı gelin buketi verildi. Daha sonra ceviz ağacından el yapımı bir sandık içerisinde çeyiz seti hediye edildi. Başkan Yücel, “En yeni gelin sizi görmüşler. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

SEDA SAYAN'DAN EVLENEMEYEN HAYRANLARINA DESTEK

Hediye sonrası vatandaşlara seslenen Seda Sayan, ''Seviyorum, kızı alamıyorum’ ya da ‘Seviyorum, bu adamın annesi beni istemiyor’ diyen bana gelsin. Çıkın çıkın gelin bana. Nişanınız yaparım, kınanızı yaparım, nikahınızı yaparım. Çeyizinizi de veririm. Daha ne olsun be. Yemek odası veririm, yatak odası veririm, salon takımı da veririm. Kurban olurum ben size” ifadelerini kullandı.

Alanya'da konser veren Seda Sayan'a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi - Resim : 3

Seda Sayan'a yakın dostu Alişan düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu almıştı.

Seda Sayan daha önce, Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-1987) ile evlilik yapmıştı.

Alanya'da konser veren Seda Sayan'a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi - Resim : 4

Alanya'da konser veren Seda Sayan'a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi ile ilgili etiketler Alanya Konser Seda Sayan çağlar ökten

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.