Alanya’da isyan eden vatandaş ASAT’ı bastı: 34 gündür denizde yıkanıyorum

Alanya'da yaşayan bir vatandaş 34 gündür evinde su olmadığı için Antalya Büyükşehir Belediyesinin ASAT binasını bastı. Susuzluğa isyan eden vatandaş, "Yeter 34 gün oldu, su yok. Size bayramda mesaj atmışım. Tuvalete giremiyorum, denizde yıkanıyorum, mayo ile geziyorum." dedi.

Alanya'da yaşayan bir vatandaş 34 gündür evinde su olmadığı için Antalya Büyükşehir Belediyesinin ASAT binasını bastı.

Susuzluğa isyan eden adam etrafta bulunan su şişelerini tekmeleyerek yetkililer gelene kadar bekleyeceğini söyledi.

"BEN ARTIK BIKTIM, HER GÜN SU DOLDURUYORUM"

Vatandaş,  “34 gündür benim suyum yok. Bu adam buraya gelecek. Jandarmayı çağırın. Jandarma da gelsin. Ben burada bekliyorum. 34 gündür suyum yok. Ben artık bıktım ya. Onu ara, bunu ara, şunu ara. Ben kimi arayacağım ya? Jandarmayı da arayın. Jandarma da gelsin. Yazık, polis, jandarma çağırın, Hepsini çağırın. Ben her gün su dolduruyorum ya. 34 gündür suyum yok. 34 gündür denizde yıkanıyorum. Yeter artık ya. Bıktım. Ben su istiyorum” ifadelerini kullandı.

Alanya’da isyan eden vatandaş ASAT’ı bastı: 34 gündür denizde yıkanıyorum ile ilgili etiketler Antalya Alanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.