Alanya Belediye Başkanı: Lütfen Güzelbağ'a gelmeyin

Manavgat'ta başladıktan sonra Güzelbağ mahallesine sıçrayan yangınla ilgili Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den önemli uyarılar geldi. Yücel, "Güzelbağ'da insan yardımıyla yapılabilecek bir mücadele yoktur. Lütfen yardım amacıyla da olsa Güzelbağ'a gelmeyin" dedi.

Manavgat'ta başladıktan sonra yayılan ve son olarak Güzelbağ'a sıçrayan yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Güzelbağda can ve mal kaybı yaşanmaması için bölgeyi boşaltmaya çalıştıklarını belirterek, "Güzelbağ'da insan yardımıyla yapılabilecek bir mücadele yoktur. Lütfen yardım amacıyla da olsa Güzelbağ'a gelmeyin." dedi.

"ETKİSİNİ ARTTIRARAK DEVAM EDİYOR"

Yücel, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının Güzelbağ Mahallesi'nde rüzgarın da etkisiyle artarak devam ettiğini söyledi.

Tüm kurum ve belediye ekiplerinin bölgede bulunduğunu belirten Yücel, 3 uçak, 5 helikopter ve 50'nin üzerinde büyük itfaiye araçlarıyla yangına müdahale edildiğini bildirdi.

"YARDIM AMACIYLA DA OLSA GÜZELBAĞ'A GELMEYİN"

Yücel, "Güzelbağda can ve mal kaybı yaşanmaması için bölgenin boşaltılması için mücadele ediyoruz. Güzelbağ'da insan yardımıyla yapılabilecek bir mücadele yoktur. Lütfen yardım amacıyla da olsa Güzelbağ'a gelmeyin. Yardım edecek araç ve ekipler için hem bölgeyi hem de trafiği rahatlatalım." diye konuştu.

Alanya Belediye Başkanı: Lütfen Güzelbağ'a gelmeyin ile ilgili etiketler yangın Orman Yangını Alanya Güzelbağ Adem Murat Yücel
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.