Alaçatı'da dondurma alan iki kişi fiyatlara isyan etti! "Topu 100 TL olsa yine yapmıyor"

Alaçatı'da dondurma alan iki kişi fiyatlara isyan etti. 2 külah dondurmanın bin 50 liralık fiyatı dudak uçuklattı. Videoyu çeken kişi 'Topu yüz lira olsa yine bin lira yapmıyor' diyerek durumu anlayamadığını açıkladı.

TikTok'ta infiale yol açan bir video, Alaçatı'da iki külah dondurmaya 1050 TL ödendiğini gösteriyor. Videoda, vatandaş dondurmacıya fiyatın yüksek olduğunu sorarken, dondurmacının "normal fiyat" olduğunu savunduğu görülüyor.

Sosyal medyada ise bu duruma tepkiler çığ gibi büyüdü. Birçok kullanıcı, dondurmanın fahiş fiyatını eleştirirken, Alaçatı'da turistlere yönelik kazık atmaların arttığını savundu.

Fiyatlara isyan eden şahıs hesapladı ve 'Topu yüz lira olsa yine bin lira olmuyor. Nasıl olur, fakir fukara ne yapsın?' dedi.

Alaçatı'da dondurma alan iki kişi fiyatlara isyan etti! "Topu 100 TL olsa yine yapmıyor" ile ilgili etiketler Alaçatı dondurma Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.